Zestawienie wydanych kosztów w 2014 roku

Pomogliśmy dzieciom w następujący sposób:

KOLONIA ŚNIADANIA,OBIADY WYCIECZKI PACZKI SUMA
22.459,71    700 7500 30659,71

Dziękujemy wszystkim, za udzieloną pomoc potrzebującym dzieciom.

Zestawienie wydanych kosztów w 2013 roku

Pomogliśmy dzieciom w następujący sposób:

ŚNIADANIA OBIADY WYCIECZKI PACZKI SUMA
2142,43 8625 3204,23 16593,38 30565,04

Dziękujemy wszystkim, za udzieloną pomoc potrzebującym dzieciom.

Kwesta

W dniach 27 i 28 kwietnia uczniowie działający w Szkolnym Klubie Wolontariatu z ramienia Fundacji Na Rzecz Pomocy, Edukacji i Rozwoju Dzieci wzięli udział w akcji "Pola Nadziei". Wolontariusze prowadzili na terenie Goleniowa zbiórkę pieniędzy na rzecz Hospicjum dla Dzieci i Dorosłych w Szczecinie. Podczas kwesty udało się zebrać 804 zł! W ocenie głównego koordynatora akcji na całe województwo to bardzo dobry wynik! Wolontariuszom - uczniom klasy szóstej naszej Szkoły Podstawowej nr 8 - Anastazji Stolar, Weronice Piotrowskiej oraz Gimnazjum nr 4: Adzie Futymie, Julii Jakubowskiej, Karolinie Magdalińskiej, Emilii Romanowicz, Adzie Królikowskiej, Natalii Szymańskiej, Wiktorii Salickiej, Magdzie Żurawskiej, Patrycji Zielińskiej oraz Weronice Mielniczyk - należą się wielkie brawa! Pomysłodawczynią udziału w akcji jest prezes Fundacji Na Rzecz Pomocy, Edukacji i Rozwoju Dzieci pani Katarzyna Mazur, a realizację koordynowała pani Anna Stańczak-Mańkowska, której bardzo dziękujemy.

Dzień wyróżnień

W dniu 25 czerwca 2013 r.  ufundowano nagrody dla uczniów z okazji dnia wyróżnień, które odbyło się w Zespole Szkół Prywatnych Szkolna 13 w Goleniowie.

Odwiedziny dzieci w szpitalu w Goleniowie

W dniu 20 grudnia 2012 r.  odwiedziliśmy przed Świętami Bożego Narodzenia dzieci przebywające w Szpitalu Powiatowym w Goleniowie. Życzyliśmy dzieciom szybkiego powrotu do zdrowia oraz wręczyliśmy paczki ze słodyczami.

alt  alt  alt

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff